Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

24.10.2010

La PAPI Valea Sării, dialog pe tema dezvoltării resurselor umane

  • Tematică:
  • Centrul PAPI din comuna Valea Sării, judeţul Vrancea, a devenit una din cele mai active instituţii din mediul rural în domeniul formării profesionale şi reconversiei forţei de muncă. Pe lângă cele trei burse a locurilor de muncă organizate în acest an, în parteneriat cu AJOFM, Centrul PAPI a organizat în colaborare cu agenţia judeţeană și un dialog pe tema accesării fondurilor europene cu efecte în ocuparea şi calificarea forţei de muncă.

    Invitaţia la dialog a fost adresată agenţilor economici, potenţialilor beneficiari de servicii oferite de AJOFM, reprezentanţilor unor instituţii publice locale, partenerilor sociali şi societăţii civile. ”Dezbaterea a făcut parte din agenda planului de acţiuni din anul 2010 a AJOFM, de promovare a accesării Fondurilor Europene prin realizarea unor întâlniri zonale de lucru, cu parteneri de dialog din cadrul potenţialilor aplicanţi. Temele dezbaterii de la Centrul PAPI din Valea Sării au fost “Oportunităţile Fondurilor Structurale”, “Programul operaţional sectorial dezvoltare resurse umane” şi “Parteneriatul public privat””, a precizat Mirel Bordea, responsabilul RECL Valea Sării.

Adaugă comentariul tău

domenii pe cale de disparitie

Dată: 05.12.2010 Autor: shadi.sophia
S/au desfiintat in unele scolile profesionale domenii ca:electrician, zidar, in conditiile in care nu ai la cine sa apelezi cand ti se strica lumina sau nu are cine sa ti faca o munca de calitate cand e vb de zidarie

depinde

Dată: 05.12.2010 Autor: shadi.sophia
Reconversesia profesionala este utila atata tip cat se realizeaza in domenii cautate in romania, avem si exemple proaste

Chiar este utila fundatia Papi Valea Sarii

Dată: 29.11.2010 Autor: cristinelM
Desi sunt uimit si ce au realizat cei de la Papi Valea Sarii nici nu merita comentat ci doar laudat foarte mult.In situatii de criza foarte profunda,avem nevoie de aceste formari profesionale si reconversii ale fortei de munca pentru a reusi sa punem economia in miscare,sa nu o lasam pe butuci.

Ţăndărei11

Ţăndărei este un oraş din judeţul Ialomiţa, Muntenia, România. În anul 1968, prin Legea nr. 2 din 16.02.1968, emisă de Marea Adunare Naţională, localitatea Ţăndărei a fost declarată oraş, format prin contopirea a trei sate: Ţăndărei, Ţăndărei Gară şi Strachina.citeşte tot textul

poza