Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

„CESAR” pentru Saschiz

Data: 09.12.2009, Autor: Calugar.Florentina, Categorie: Administraţie locală comentarii: 0

Comuna Saschiz este una din cele 11 unităţi administrativ teritoriale selectate la nivel naţional pentru implementarea unui proiect - pilot privind realizarea lucrărilor de cadastru general, finalizarea stabilirii drepturilor de proprietate şi a înregistrării acestora în cartea funciară.
Proiectul „CESAR – Completarea Sprijinului UE pentru Restructurarea Agriculturii” este coordonat de Ministerul Administraţiei şi Internelor prin Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară(ANCPI) şi oficiile sale teritoriale, în colaborare cu Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, Prefecturile şi Primăriile implicate.
Lucrările de cadastru general şi înscrierea în cartea funciară a tuturor imobilelor din comună vor începe cu precădere la începutul anului 2010, cu termen de finalizare 30 iunie 2013
Obiectivele generale ale proiectului constau în:

  • Identificarea imobilelor
  • Identificarea proprietarilor  
  • Realizarea sistemului unic şi real de evidenţă cadastrală şi carte funciară

Beneficiile generale ale implementării proiectului CAESAR sunt:
1. Gratuitatea înregistrării proprietăţilor
2. Atragerea fondurilor Uniunii Europene destinate realizării subvenţiilor în agricultură
3. Finalizarea procesului de restituire a proprietăţilor la nivelul comunei Saschiz
4. Crearea unui sistem unic de evidenţă reală a imobilelor care să confere transparenţă, acces facil la informaţii, rapiditate în procesarea cererilor, siguranţa şi securitatea tranzacţiilor; deschiderea cărţilor funciare electronice  şi închiderea tuturor evidenţelor vechi de cadastru şi carte funciară .
Beneficii speciale: rezolvarea problemelor legate de posesiile faptice; rezolvarea problemelor legate de moştenirile nedeschise; diminuarea costurilor tranzacţiilor imobiliare; facilitarea rezolvării problemelor legate de actele de proprietate.

 

 

Număr voturi:

2

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Produlesti0

Comuna Produleşti este situată la 47,7 grade latitudine nordică şi 25,5 grade longitudine estică, la o altitudine de 150 m faţă de nivelul mării. Se compune din satele Produleşti, Broşteni şi Costeşti din Deal. Aşezarea este tipică Câmpiei Române, se află la 24 km de Târgovişte, la 9 km de Titu şi 55 km de Bucureşti, fiind situată în apropierea râurilor Dâmboviţa şi Argeş.citeşte tot textul

poza