Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Colectare ulei uzat in scoli si licee -Educatie Ecologica-

Data: 22.06.2014, Autor: andrei29, Categorie: Iniţiativă comentarii: 0

Colectare ulei uzat

Romania se confrunta cu o criza acuta in ceea ce priveste educatia ecologica. Sistemul de invatamant nu pune accent si nu aloca suficiente resurse pentru aceasta latura de baza a educatiei tinerilor. Din acest motiv in colaborare cu Agentia Nationala pentru Protectia Mediului am demarat o actiune de informare si colectare selectiva a acestor deseuri in scolile si liceele din principalele orase ale Romaniei.

Programul nostru ecologic va dura 3 luni de zile si se va desfasura in 2 etape. Prima etapa va consta intr-un trainig de mediu si o informare asupra procesului de colectare si reciclare a uleiurilor alimentare uzate. Astfel elevii care se vor alatura programului nostru vor avea posibilitatea sa asiste la discutii libere desfasurate in diverse locatii din natura (parcuri, paduri, lacuri) cat si in salile de conferinta puse la dispozitie de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului. De asemenea compania noastra va dona cate un separator de grasimi institutiilor publice dotate cu bucatarie proprie (case de copii, azile de batrani, cantine sociale etc.).Ne propunem ca in prima etapa, elevii sa constientientizeze pericolele reprezentate de uleiurile uzate aruncate in sursele de apa potabila si pe sol.

A doua etapa va debuta cu organizarea de actiuni ecologice in principalele orase ale Romaniei. Astfel elevii vor informa cetatenii asupa poluarii apelor si solului cu acest deseu prin intermediul punctelor de informare mobile puse la dispozitie de compania noastra. De asemenea compania noastra va dota parcarile institutiilor publice cu cate un separator de hidrocarburi pentru a reduce impactul negativ asupa mediului cauzat de infiltrarea hidrocarburilor in sol. Programul nostru se va finaliza prin organizarea unor evenimente in parcurile din principalele orase vizate de aceasta actiune. In cadrul acestor evenimente vom imforma cetatenii despre rezultatele obtinute in urma desfasurarii campaniei noastre si vom premia cei mai activi si implicati elevi.

Număr voturi:

5

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Tormac0

Comuna Tormac se situează în sud-estul judeţului Timiş, în câmpia cu acelaşi nume.Comuna are în administrare localităţile Cadăr, Şipet şi centrul administrativ – Tormac. Din punct de vedere al formei principale de relief comuna Tormac se încadrează în categoria câmpie.citeşte tot textul

poza