Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Cumparaturi Accesibile

Data: 24.03.2014, Autor: byalexx, Categorie: Diverse comentarii: 0

Daca sunteti in cautare de diferite produse accesibile ca pret, cu siguranta ca cea mai buna optiune pe care ar trebui sa o luat in calcul este shopping-ul online. In Romania aceasta metoda de a face cumparaturi nu este inca foarte bine implementata, dar sunt extrem de multe avantaje de pe urma carora puteti beneficia daca alegeti sa faceti cumparaturile in mediul online.


De exemplu, in primul rand veti salva foarte mult timp. Ganditi-va ca vreti sa cumparati un produs anume. In aceasta situatie majoritatea persoanelor se duc si viziteaza tot felul de mall-uri, magazine si asa mai departe. Poate dura o zi intreaga pana sa gasiti produsul exact de care aveti nevoie. In schimb, cand e vorba de online shopping, in doar o jumatate de ora, puteti gasi orice produs doriti pe internet. Tot ce aveti nevoie este un calculator sau un laptop conectat la net. In cateva clipe puteti gasi foartemulte magazine online care are in stoc produsul pe care il cautati.


Un alt avantaj al shopping-ului online este faptul ca indiferent de ce anume cautati, cu siguranta veti gasi produsul pe net. In multe cazuri, cand trebuie sa facem un cadou sau sa cumparam un anumit telefon sau ceva asemanator, trebuie sa cautam aceste produse in foarte multe magazine. Ca sa nu mai zicem ca exista foarte multe sanse sa nu gasim deloc ceea ce cautam. Cand e vorba de online shopping, este imposibil sa nu gasesti produsul pe care il doresti.


In final, un ultim avantaj al cumparaturilor pe interent e representat de faptul ca de obicei produsele sunt mai ieftine decat in magazine. Asadar, daca doriti sa gasiti niste ceasuri ieftine sau orice fel de alte produse mai ieftine, cel mai indicat este sa incepeti cautarea in astfel de magazine online. Salvati timp, salvati bani si cumparti orice aveti nevoie.


Număr voturi:

0

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Tormac0

Comuna Tormac se situează în sud-estul judeţului Timiş, în câmpia cu acelaşi nume.Comuna are în administrare localităţile Cadăr, Şipet şi centrul administrativ – Tormac. Din punct de vedere al formei principale de relief comuna Tormac se încadrează în categoria câmpie.citeşte tot textul

poza