Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

EBC- ne-a pregatit pentru scriere si implemntare proiecte

Data: 08.08.2013, Autor: cornelia612, Categorie: Administraţie locală comentarii: 0

 In cadrul proiectului eComunicare in familie, obiectivele au fost atinse. Am avut multe intalniri si am petrecut mult timp impreuna. La cursul de initiere in utilizarea calculatorului am avut 30 de participanti, copii si parinti sau bunici care au rude plecate in strainatate. Nu credeam ca din comunitatea noastra atat de mica, de aproape 3500 locuitori, avem persoane plecate in toata lumea. Sunt persoane plecate in Spania, Italia, Grecia, Cipru, Turcia, Arabia, Irlanda, Anglia, Polonia, Austria, Germania Lituania si  Norvegia. In tara au ramas copii lor, o parte elevi ai scolii din localitate dar si la liceu. Sunt copii deosebiti, pe fata carora poti citi fel de fel de sentimente. E aproape imposibil insa sa nu observi tristetea din ochii lor atunci cand vorbesc depre mama sau tata care sunt departe de casa. Deasemenea, parintii plecati atunci cand vorbesc cu ei  sunt atat de calzi in exprimare si parca ar vrea sa ii atinga. Atunci cand esti zi de zi acasa cu parintii  iti vine greu  sa spui ” te iubesc mama” sau ” te iubesc tata”. Asa, la biblioteca, in fata calculatorului parca pierzi din inhibitii si rostesti” te iubesc” mult mai usor.  Speram ca si dupa incheierea proiectului sa vina acesti copii impreuna cu bunicii lor la biblioteca si sa vorbeasca cu rudele plecate si sa poata rosti ” te iubesc’, iar cei plecati sa poata spuna parintilor lor, care au grija de copi ” te iubesc mama si iti multumesc”.
Avem si un blog al proiectului pe care va invitam sa ne vizitati activitatea si va rugam sa ne dati si sfaturi cum putem sa -l facem cat mai atractiv.:
http://ecomunicareinfamilie.wordpress.com/
Va invitam si pe adresa de facebook a bibliotecii Comunale Mircea Voda, Braila:

https://www.facebook.com/bibliotecamirceavoda.braila
Pentru tot ce am devenit azi, ca biblioteca si ca oameni multumim Proiectului Economia Bazata pe Cunoastere si coordonatoarei nostre Doamna Maria Jerlaeanu. 
Va multumim si va asteptam in frumoasa comuna de campie Mircea Voda!

Număr voturi:

4

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Tormac0

Comuna Tormac se situează în sud-estul judeţului Timiş, în câmpia cu acelaşi nume.Comuna are în administrare localităţile Cadăr, Şipet şi centrul administrativ – Tormac. Din punct de vedere al formei principale de relief comuna Tormac se încadrează în categoria câmpie.citeşte tot textul

poza