Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Expoziție cu vânzare-Lucrările elevilor de la Liceul pentru elevi cu deficiențe de vedere "Moldova",Tg.Frumos

Data: 29.12.2010, Autor: Dorina, Categorie: Diverse comentarii: 0

           Acum în preajma Sărbătorilor de iarnă Centrul PAPI Tg.Frumos a fost gazda unei  expoziţii cu vânzare intitulate”Creații prin ochii mâinilor” ,lucrări realizate manual, de elevii Liceului pentru deficiențe de vedere "Moldova” Târgu Frumos.
         Perioada premergătoare Crăciunului, este cum nu se poate mai potrivită pentru a întinde o mână de ajutor semenilor noştri, care au dovedit o înclinaţie artistică  deosebită,  încurajându-i astfel  să  continue  practicarea     acestor meşteşuguri.
     ” În luna septembrie 2010 ,gândind la  posibilitățile de dezvoltare a abilitaților manuale la copiii nevăzători, am găsit cu ajutorul google un site în care erau prezentate produse din lut si nu numai. Mai exact erau mărgele pe suprafata cărora erau în relief un mesaj în scriere Braille:"love is blind". Am luat legătura cu persoana care le confecționa si prin amabilitatea acesteia am primit informații despre materiale. Colaborarea s-a concretizat în primirea a numeroase materiale de la persoane din Canada, Germania ,Portugalia si din țară.” a afirmat unul dintre coordonatori.
       Vizitatorii au putut să admire și să achiziționeze diverse obiecte,incepând de la  origami,ornamente pentru brad ,noduri ,set de bijuterii fimo ,până la mărgele din lut, toate  fiind unicate .
 Expoziția a avut succes și  îi mai  așteptăm pe acești copii talentați ,să ne încânte cu creațiile lor minunate.
 

Număr voturi:

11

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Ţăndărei11

Ţăndărei este un oraş din judeţul Ialomiţa, Muntenia, România. În anul 1968, prin Legea nr. 2 din 16.02.1968, emisă de Marea Adunare Naţională, localitatea Ţăndărei a fost declarată oraş, format prin contopirea a trei sate: Ţăndărei, Ţăndărei Gară şi Strachina.citeşte tot textul

poza