Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

99999

GAL- Campia de vest a Brailei

Data: 12.10.2010, Autor: cornelia612, Categorie: Administraţie locală comentarii: 0

Din  GAL-ul „Campia de vest a Brailei „ fac parte comunele:  Mircea-Voda,  Gradistea,  Sutesti, Visani, Surdila Gaiseanca, Surdila Greci, Ulmu , Galbenu , Ciresu si orasul Faurei. 

Din acest GAL  fac parte atat Unitati Administrativ Teritoriale cat si Asociatii. Din comuna Mircea-voda, vor fi incluse in GAL  si  Asociatia Crescatorilor de Ovine si Caprine „Miorita”, Asociatia Crescatorilor de Bovine „ BovisDed”dar si  Asociatiile Sportive „Avantul”  Mircea-Voda si „Victoria” Dedulesti.

„Prin infiintarea acestui GAL se urmareste cresterea mediului de afaceri din zona campiei de vest a  Brailei, dezvoltarea acestor comunitati din punct de vedere economic, social si cultural prin accesarea de fonduri europene. Centrul PAPI a venit in intampinarea  ideei si ajuta prin redactarea si copierea documentelor necesare, comunicarea on-line intre comunitati si cu personalul RECL care este pregatit sa acceseze fonduri europene prin scrierea de proiecte. Speram intr-o colaborare buna intre comunitatile din GAL si stiu sigur ca numai impreuna vom fi puternici ”, a declarat incantat domnul primar Mosescu Alexandru

Număr voturi:

5

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.