Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Gândurile elevilor şcolii din I.C.Brătianu – Tulcea au fost prezente în Lintz în această vacanţă

Data: 10.02.2011, Autor: Robu.Marian, Categorie: Diverse comentarii: 0

      Pe data de 3 februarie 2011 a avut loc la sediul Direcţiei Regionale Generali Grup din Lintz o expoziţie cuprinzând mai mult de 30 de lucrări ale pictorului Ionuţ-Cătălin Florea născut în I.C.Brătianu. La invitaţia mamei pictorului a fost prezentă şi doamna directoare a şcolii din localitate ducând gânduri ale elevilor şcolii în memoria pictorului care este o valoare artistică pentru sat.  Cuvântul de deschidere a expoziţiei a fost rostit de domnul Gunther Trűbswasser – prieten al pictorului. Doamna directoare Împuşcatu Antoneta a prezentat în cuvântul său activitatea desfăşurată de elevii şcolii împreună cu cadrele didactice la Punctul Muzeal Ionuţ-Cătălin Florea din I.C.Brătianu. Mama pictorului, doamna Ecaterina Florea este un mesjer al artei, a valorilor. Împreună vom promova frumosul în satul în care pictorul a fost elev – în memoria sa în fiecare an şcoala organizează un concurs de pictură pentru încurajarea şi promovarea artei cu sprijinul Doamnei Florea căreia îi mulţumim  şi cu acest prilej.                         
              

Wir freuen uns, Sie und Ihre kunstinteressierten Freunde zur
Gedenkausstellung
Ionut Catalin FloreaOpen Art
Unter den Flügeln des Löwen.
am Donnerstag, den 3. Februar 2011 um 19.30 Uhr in der Galerie der Regionaldirektion
der Generali Gruppe, Adalbert-Stifter-Platz 2, 4020 Linz, 2. Stock zu begrüßen!
Zur Eröffnung sprechen Herr Gunther Trübswasser, stv. Vorsitzender von SOS
Menschenrechte, die Grünen OÖ und Frau
Impuscatu Antoanet, Schuldirector,
Tulcea, Rumänien.
Der musikalische Rahmen kommt von Thomas Mandl, Daniel Oman & Marcus Wall.
Ausstellungsdauer: 3. Februar bis 18. März 2011 O
                                                                                                                                                     

    

                      
                                                                                                      Generali Open Art – Lintz , Austria 

           Autor: Doamna Directoare Antoneta Impuscatu
       Scoala „Ion Creanga” - comuna I.C. Bratianu, jud. Tulcea

 

           Publicat de echipa PAPI Grindu, jud. TulceaEVA – afişul expoziţiei 
 

Număr voturi:

7

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Vărăşti58

Elementele ce individualizează în mod deosebit această comună faţă de alte aşezări de tip rural sunt: apropierea de capitală (20-30 km), situarea în Lunca Argeş-Şabăr, precum şi existenţa unei puternice baze pentru producţia agricolă (suprafaţa totală 4856,84 Ha din care intravilan 491.13 Ha).citeşte tot textul

poza