Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

99999

PAPI Grindu invitat de Scoala cu clasele I-VIII „Ion Creanga” din comuna I.C.Bratianu, judetul Tulcea

Data: 18.05.2010, Autor: Robu.Marian, Categorie: Administraţie centrală comentarii: 0

   
           PAPI Grindu a fost invitat sa particitape la festivitatea de premiere a celei de-a II-a editii a concursului national de pictura intitulat „Lumea noastra in alb si negru”,organizat de Scoala cu clasele I-VIII „Ion Creanga" din comuna I.C.Bratianu, judetul Tulcea (comuna situata la 15 km de comuna Grindu si a carei directoare, doamna Antoaneta Impuscatu, are catedra si la Scoala cu clasele I-VIII „Nicolae Iorga” Grindu), d-na Ecaterina Florea – mama artistului, Inspectoratul Scolar Judetean Tulcea, Directia judeteana pentru Cultura si Patrimoniu Cultural National si Institutul de Cercetari Eco-muzeale prin Muzeul de arta Tulcea, in memoria pictorului Ionut Catalin Florea.  Concursul s-a desfasurat in perioada 18 martie-6 mai 2010, fiind destinat copiilor din invatamantul primar si gimnazial. Premierea a avut loc in data de 07 mai 2010, la Punctul Muzeal Ionut-Catalin Florea, in cadrul evenimentului avand loc si inaugurarea bustului pictorului, realizat de Alexandru Grosu si lansarea cartii „Viata si opera” – lucrare ingrijita de dr. Keita Ibrahima. La eveniment au participat atat oficialitati locale cat si reprezentanti ai institutiilor organizatoare si invitate, precum si reprezentanti mass-media Galati, Expres-TV Galati.
Ionuţ Cătălin Florea s-a născut la 4 august 1974 în localitatea Măcin, iar la vârsta de 16 ani, în urma unui grav accident, viaţa lui a luat o întorsătură dramatică, ramânând paralizat. În 1991, împreună cu mama sa, Ionuţ Cătălin Florea s-a stabilit în Austria, la Altenhof (lângă Linz) - sperând într-o vindecare. Aici s-a confruntat pentru prima dată cu arta plastică, începând să creeze în tehnica acrilică. La Altenhof, Ionuţ Cătălin Florea a avut prima sa expoziţie, după care s-a asociat la proiectul „Casa“, destinat tinerilor cu probleme de handicap. A urmat începând din octombrie 1997, în calitate de audiant extern, cursurile Universităţii de Artă din Linz, neacceptând niciodată să fie considerat drept o persoană cu handicap.
                Ionuţ Cătălin Florea a murit la 7 mai 2001, la vârsta de 26 de ani, lăsând în urmă peste 600 de lucrări grafice, acuareleşi desene.
La 7 mai 2002, la comemorarea unui an de la trecerea sa in nefiinta, a avut loc la Linz, prima expozitie retrospectiva, care a insemnat un triumf al artei sale. In anul urmator, la 7 mai 2003, Muzeul National Cotroceni a organizat o noua expozitie retrospectiva a artistului Ionut Catalin Florea, expozitie prilejuita de Anul International al Persoanelor cu Handicap.
Durere                  Tristete                           Vis    

Expozitii personale ale artistului si de grup
:
1995 – Expozitie de grup – Galeria Altenhof (Austria)
1996 – Expozitie de grup – Noua Galerie EMMS (Austria)
2000 – Expozitie personala – Galeria Asigurationi Generali (Linz)
2000 – Expozitie personala – Atelier Alteweltkaffe (Linz)
2001 – Expozitie de grup – Galeria Völklamarkt (Austria)
 

Expozitii post mortem, ale artistului
:
2002 – Atelier Judith Goetzloff (Linz)
2002 – Galeria Altenhof (Austria)
2003 – Expozitie personala – Muzeul National Cotroceni (Romania)

Număr voturi:

24

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.