Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Scoala Mircea Voda a implinit 90 de ani

Data: 20.11.2014, Autor: cornelia612, Categorie: Şcoală comentarii: 0


In aceasta toamna, pe 27 octombrie 2014, Scoala Gimnaziala Mircea Voda a fost in mare sarbatoare.Hramul scolii este Sfantul Dimitrie cel nou si cu aceasta ocazie scoala a fost centrul comunitatii. Anul acesta scoala noastra a implinit 90 de ani, o varsta tanara in comparatie cu alte scoli. Au fost invitate, cadre didactice care au predat la scoala noastra si in aer se simtea emotia amintirilor traite aici in sat. In aceasta frumoasa zi, participantii au fost coplesiti de emotie in momentul cand doamna directoare a scolii a daruit diplome pentru dascalii pensionari si pentru cei care inca conduc cu grija pasii elevilor nostri spre viitor. Dascalii pensionari au comparat conditiile de studiu din anii trecuti cu cei din prezent si au constat ca acum sunt conditii de predare de cea mai inalta calitate. Salile de informatica au " taiat distantele" si proiectele scolii au dezvoltat comunitatea. Multumim EBC ca ati fost alaturi de scoala Mircea Voda si ca ne-ati instruit sa mergem inainte, sa nu ne temem sa accesam fonduri pentru a investii in copii localitatii noastre.
Pe pagina de facebook a scolii  https://www.facebook.com/ScoalaMirceaVoda?fref=ts  veti gasii mai multe informatii dar si urmatoarele urari ale fostilor dascali:
La ceas aniversar vă oferim câteva urări ale dascălilor si ale elevilor de ieri şi de astăzi (din revista):
- Astăzi însă, toamna ne găseşte mai bucuroşi, mai emoţionaţi şi ne invită la călătorie în timp deoarece aniversăm 90 de ani de existenţă a şcolii mircene. Nu-s prea mulţi, dar nici prea puţini, destui pentru a scrie o pagină în istoria şcolii şi comunităţii noastre.
- Doresc ȘCOLII MIRCENE viață lungă și plină de împliniri în domeniul educațional!
- Cu ocazia aniversării acestor minunați 90 de ani, le urez numai bine generațiilor următoare de elevi și de cadre didactice. Atâta vreme cât și unii și alții vor pune suflet, vor avea numai de câștigat și școala va ramâne tânără în continuare.
- Sunt emoţionat şi onorat să dedic gânduri de recunoştinţă şi cele mai calde urări de înflorire şcolii!
- La mulți ani, frumoasă școală! La mulți ani celor care te slujesc și elevilor care învață aici.
- La mulți ani, bătrână doamnă!
- Astăzi, la împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea Şcolii Gimnaziale Mircea Vodă, să oferim adâncă recunoştinţă oamenilor care au contribuit la buna formare a mii de copii din şcoala noastră
- Vă urez succes și peste zece ani faceți ca aniversarea centenarului școlii să fie un triumf al împlinirilor.
- Astăzi de ziua școlii vin cu un gând bun și cu plecăciune la ceea ce eu numesc leagănul satului românesc, simbolul cunoașterii și speranței în viitor.
- Sunt mândră de şcoala şi profesorii care mi-au dezvăluit lumea cărţilor.
-90 de ani - este o vârstă tânără, plină de speranță. Mai aveți atât de multe de realizat în anii viitori. Florin Ciortan

Număr voturi:

3

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Tormac0

Comuna Tormac se situează în sud-estul judeţului Timiş, în câmpia cu acelaşi nume.Comuna are în administrare localităţile Cadăr, Şipet şi centrul administrativ – Tormac. Din punct de vedere al formei principale de relief comuna Tormac se încadrează în categoria câmpie.citeşte tot textul

poza